Gietvloeren West- en Oost-Vlaanderen

over SUPERFLOOR, wat doen wij?

onze missie

Wij geloven in eenheid van het interieur. De mooiste interieurs vormen namelijk één geheel. Wij helpen je om eenheid te creëren in elke woon-en werkruimte. Dankzij het naadloze karakter van onze gietvloeren heeft uw interieur altijd een moderne en strakke uitstraling. Warm, comfortabel, in de hoogste kwaliteit en in de mooiste kleuren. Een Superfloor gietvloer vormt één geheel, oogt strak en is makkelijk schoon te houden.

Ze passen perfect op elke houten ondergrond, tegels, chape, beton,... De totale dikte is slechts 3mm. Superfloor gietvloeren zijn naadloos, waterbestendig, brandvertragend, geluiddempend, elastisch en uitstekend te combineren met vloerverwarming.

wat doen wij?

Wij leveren en plaatsen hard-elastische oplosmiddelvrije, zelfvloeiende en gekleurde kunststofvloeren op basis van epoxy- of polyurethaanhars. Gietvloeren worden vloeibaar aangebracht en zijn van nature poriendicht. Zo bekomt men een vloeistofdichte en naadloze afwerking, gemakkelijk in onderhoud. Tevens zijn gietvloeren geluiddempend, brandwerend en bestand tegen diverse chemicalien. Gietvloeren kunnen op elke vaste ondergrond aangebracht worden mits de juiste voorbehandeling. De vloeren zijn leverbaar in alle RAL, NCS en Sikkens kleuren en hebben een totale laagdikte van 3mm. Onze systemen worden altijd afgewerkt met twee PU toplagen. Zo garanderen wij u een duurzame vloer. Doordat een gietvloer van Superfloor gesloten toplagen heeft, is de vloer bijzonder onderhoudsvriendelijk.

De prijs per m² is afhankelijk van het gekozen vloersysteem., type ondergrond en de totale oppervlakte. Vraag gratis en vrijblijvend advies en offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en u een advies op maat te geven. Ook voor trappen en naadloze wanden kan u bij ons terecht.

Interesse in een project of heb je vragen? Vraag meer informatie of een offerte aan.
Superfloor is je steeds volledig vrijblijvend van dienst.

ik wil gecontacteerd worden